...et liv i links...

Tilbage til forsiden
Vi ser hvert år programmer i TV med titlerne "Året der gik" og "2000 i lyd og billeder". Jeg vil nu prøve at skitsere mit liv i links...

Vrå
Jeg er opvokset i Vrå (Løkken-Vrå Kommune) - en by med ca. 3000 indbyggere midt mellem Hjørring og Brønderslev. Jeg gik i skole på forskolen (BH.klasse - 2.), Vrå Hovedskole (3. - 7. kl.) og Vrå Realskole (8. og 9. kl.). Efter folkeskolen tog jeg på Brønderslev Gymnasium hvor jeg tilbragte 3 hårde, men gode år. Se mødestedet for gamle BG-elever

Arbejde
I 4-5. klasse omdelte jeg ugeaviser og reklamer for Nordjysk Distrubution i Hjørring. Jeg husker tydeligt at det ikke var sjovt at dele reklamer rundt til ca. 280 husstande i regn og sne, specielt hvis der kun var 2 reklamer til 5 øre stykket.
I 6-7. klasse fik jeg job som bydreng ved Vrå Bogtrykkeri (nu Bræmer Tryk). Det var en spændende tid med en del surt arbejde, men gode penge. Jeg måtte desværre stoppe, da jeg ikke kunne tåle et af de opløsningsmidler som blev brugt til tryksværten.
Lige efter sommer 1987 (8. klasse) fik jeg job på Vrå Hotel - det var et dejligt job med stor frihed. Jeg blev ansat som opvasker, men fik efterhånden flere og mere spændende opgaver: Hjælpe i køkkenet, optælling af øl, vand, sprit m.m.
Efter gymnasiet fik jeg arbejde ved AV-Service i Vrå (den lokale radio/TV forretning), hvor jeg satte paraboler op og hjalp i forretningen. En god tid da jeg i forvejen interesserede mig for elektronik. Jeg stoppede da jeg 1. marts 1993 startede som konstabelelev i Fredericia.
Efter et brat stop i den militære karriere (pga. en skade) startede jeg på AUC i september 1994.
Når man er på SU skal der tjenes penge ved siden af. Dette gjorde jeg primært i mine sommerferier hvor jeg sommeren 1995 arbejdede ved Josefines Camping i Løkken - Løkkens bedste campingplads med både plads til familier og den unge generation.
I de efterfølgende 2 somre arbejdede jeg som bartender på Action House i Løkken. Nogle gode år med mange forskellige mennesker, og sjove oplevelser når man selv er ædre og alle andre påvirkede.
Sideløbende arbejdede jeg også som webmaster for IDA-Nord.
Sommeren 1998 arbejdede jeg for NetPass A/S som softwareudvikler / programmør inden for internet programmering (primært ASP/PHP). Jeg blev fastansat sommer 1999 og firmaet skiftede navn til mindpass·com (som senere gik konkurs 1/6-2001).
1. marts 2001 startede jeg ved End2End - et firma i Aalborg som tilbyder hosting af mobile services til MNO'er (Mobile Network Operator) i hele Europa.
Sidst opdateret: 01.05.2002

Valid HTML 4.0!